Francesca Velicu, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

“Dansul are puterea de a trezi cele mai puternice emoții. Are puterea de a atinge în diverse feluri: te poate face fericit, creativ, inspirat. Dansul privit nu ca profesie, ci ca mijloc nelimitat de exprimare, poate fi înțeles de oricine.

Pentru mine nu exista ceva mai presus decât dansul care să poată conecta oamenii la un nivel atât de profund.

Acest schimb de emoții între dansator și public poate crea armonia de care cu toții avem nevoie, și pe care acum, de Ziua Internațională a Dansului, îmi doresc și vă doresc să o retrăim cât mai curând.”

Francesca Velicu, balerină English National Ballet; Photo Karolina Kuras

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate