Manuela Ardelean, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

 Manuela Ardelean “Dansul pentru mine reprezintă  cea mai înaltă formă de exprimare a sentimentelor fără cuvinte.         
       
Dansul este un pachet complet de trăiri si stări, pe care le simte orice dansator în momentul când a pășit pe scenă: emoție, sensibilitate, grație, putere, tristețe, iubire, libertate, transformându-l în mai mult decât o meserie, într-o artă și chiar un stil de viață.           
 De Ziua Internațională a Dansului, le urez tuturor dansatorilor multă putere de muncă, având în vedere vremurile dificile pe care le trăiește lumea artistică acum, să își urmeze cu stoicism pasiunea pentru a putea în curând la întâlnirea cu publicul nostru drag, să călătorim împreună în această lume minunată! ”  

Manuela Ardelean, prim-solistă, Opera Națională Română Timișoara 

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate