Maria Lozanova-Buzincu, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

“La mulți ani cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului! Urez tuturor balerinilor multă putere iar publicului încă puțină răbdare, deoarece cu fiecare zi ce trece se apropie momentul în care ne vom reîntâlni în sălile de spectacol. Noi, balerinii, așteptăm cu nerăbdare acest moment pentru că dansul este liberatate, dansul este fericire, dansul este pasiune … dansul este viața noastră.” 

Maria Lozanova-Buzincu, Prim-solistă a Operei Naționale Române Iași

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate