Marina Minoiu, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Marina Minoiu / foto: Nickolas Mackay

“Cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, doresc tuturor artiștilor de pretutindeni sa ia aceasta zi de sărbătoare, ca o reamintire a frumuseții artei pe care o urmam cu multă pasiune.
Sa nu uitam ca una dintre cele mai frumoase calități ale artei în general este de a dărui. Pentru actul inițiator de creație iar mai apoi pentru cel de dăruire, consider ca avem nevoie sa fim deschiși cu noi înșine, onești și încrezători.

Apoi să ne lăsăm ghidați către frumos, iubire si către evoluție. Ne aflăm de mai bine de un an într-o perioadă dificilă la nivel mondial, de aceea  mai mult ca oricând să încercăm sa fim uniți prin limbajul comun al dansului și să continuăm să dăruim ceea ce ne-a fost dat de sus. Sa fim recunoscători și sa ne bucurăm împreuna!”

Marina Minoiu, balerină la Royal Danish Ballet. Photo credit Andrei Runcanu 

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate