Mesaj cu ocazia celebrării #worldballetday2021! Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii

#WorldBalletDay revine pentru al optulea an consecutiv, reunind peste 50 de companii de balet din întreaga lume. Ballet Magazine România se alătură acestei sărbători globale și transmite gândurile și încurajările colaboratorilor și partenerilor săi către comunitatea baletului românesc!

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

#WorldBalletDay2021 sau Ziua Mondială a Baletului – sărbătoarea din acest an dedicată artei coregrafice, este mai importantă și mai semnificativă ca oricând, în condițiile în care în întreaga lume comunitatea coregrafică luptă cu provocările Covid19 pentru a se putea întoarce pe scenă și în studiouri.

Sperăm ca Ziua Mondială a Baletului din acest an să ofere dansatorilor și iubitorilor de balet din România un sentiment de solidaritate în așteptarea revenirii unor vremuri mai bune!

Citește și 

World Ballet Day 2021! Pe 19 octombrie sărbătorim rezistența acestei forme de artă în fața provocărilor

Celebrând #WorldBalletDay, Ballet Magazine Romania dă startul “BALLET PHOTOGRAPHY, ediția 2021″

În acest sens, Ballet Magazine România s-a alăturat acestei sărbători globale, inițiate și coordonate de Royal Ballet, Baletul Balșoi și Australian Ballet, și a adunat pentru a transmite către comunitatea baletului românesc, gândurile și mesajele de încurajare din partea colaboratorilor și partenerilor săi!

Foto: Ministerul Culturii

Bogdan Gheorghiu, Ministrul Culturii! Mesaj cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Baletului, #worldballetday2021

Vezi și: O strategie națională pentru cultură, statutul artistului și proiectul Timișoara Capitală Europeană, trei dintre prioritățile Ministrului Culturii Bogdan Gheorghiu

World Ballet Day pune în prim-plan o lume în care munca, dedicarea și pasiunea creează una din cele mai delicate și complexe forme de exprimare artistice.
Traversăm vremuri atipice, dar arta ne oferă în continuare resurse să le depășim. Indiferent că folosește spațiul virtual sau fizic, mesajul baletului depășește orice barieră, fie ea de limbaj, etnică sau culturală și ajunge la toți cei care se apleacă asupra sa.
Urez la mulți ani elevilor, balerinilor, profesorilor și coregrafilor și îmi doresc să păstreze vie pasiunea și dragostea pe care le au pentru balet. La mulți ani și întregii redacții Ballet Magazine, care tot în această zi împlinește doi ani de existență și pe care o felicit pentru munca sa!


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate