Mesaj cu ocazia celebrării #worldballetday2021! Iancu Matei Ovidiu, prim balerin Opera Națională București

#WorldBalletDay revine pentru al optulea an consecutiv, reunind peste 50 de companii de balet din întreaga lume. Ballet Magazine România se alătură acestei sărbători globale și transmite gândurile și încurajările colaboratorilor și partenerilor săi către comunitatea baletului românesc!

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

#WorldBalletDay2021 sau Ziua Mondială a Baletului – sărbătoarea din acest an dedicată artei coregrafice, este mai importantă și mai semnificativă ca oricând, în condițiile în care în întreaga lume comunitatea coregrafică luptă cu provocările Covid19 pentru a se putea întoarce pe scenă și în studiouri.

Sperăm ca Ziua Mondială a Baletului din acest an să ofere dansatorilor și iubitorilor de balet din România un sentiment de solidaritate în așteptarea revenirii unor vremuri mai bune!

Citește și 

World Ballet Day 2021! Pe 19 octombrie sărbătorim rezistența acestei forme de artă în fața provocărilor

Celebrând #WorldBalletDay, Ballet Magazine Romania dă startul “BALLET PHOTOGRAPHY, ediția 2021″

În acest sens, Ballet Magazine România s-a alăturat acestei sărbători globale, inițiate și coordonate de Royal Ballet, Baletul Balșoi și Australian Ballet, și a adunat pentru a transmite către comunitatea baletului românesc, gândurile și mesajele de încurajare din partea colaboratorilor și partenerilor săi!

Foto: Ovidiu Matei Iancu

Iancu Matei Ovidiu, prim balerin Opera Națională București! Mesaj cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Baletului, #worldballetday2021

Vezi și: Interviu Ovidiu Matei Iancu

Pentru artiștii care sunt obișnuiți sa absoarbă din energia publicului și sa ofere deopotriva vibrații și trăiri aparte chiar și acum in aceste vremuri diferite, dificile,lipsite de un public numeros,lipsite de un număr mai mare de spectacole, îi încurajez pe toți să nu uite de ce fac această artă…..chiar și un suflet schimbat pe zi prin ceea ce facem și merită sa luptăm ca această artă să rămână vie!


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate