Mesaj cu ocazia celebrării #worldballetday2021! Laura Blică-Toader, Director Balet,Opera Națională București

#WorldBalletDay revine pentru al optulea an consecutiv, reunind peste 50 de companii de balet din întreaga lume. Ballet Magazine România se alătură acestei sărbători globale și transmite gândurile și încurajările colaboratorilor și partenerilor săi către comunitatea baletului românesc!

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

#WorldBalletDay2021 sau Ziua Mondială a Baletului – sărbătoarea din acest an dedicată artei coregrafice, este mai importantă și mai semnificativă ca oricând, în condițiile în care în întreaga lume comunitatea coregrafică luptă cu provocările Covid19 pentru a se putea întoarce pe scenă și în studiouri.

Sperăm ca Ziua Mondială a Baletului din acest an să ofere dansatorilor și iubitorilor de balet din România un sentiment de solidaritate în așteptarea revenirii unor vremuri mai bune!

Citește și 

World Ballet Day 2021! Pe 19 octombrie sărbătorim rezistența acestei forme de artă în fața provocărilor

Celebrând #WorldBalletDay, Ballet Magazine Romania dă startul “BALLET PHOTOGRAPHY, ediția 2021″

În acest sens, Ballet Magazine România s-a alăturat acestei sărbători globale, inițiate și coordonate de Royal Ballet, Baletul Balșoi și Australian Ballet, și a adunat pentru a transmite către comunitatea baletului românesc, gândurile și mesajele de încurajare din partea colaboratorilor și partenerilor săi!

Foto: Opera Națională București 

Laura Blică-Toader, Director Balet,Opera Națională București! Mesaj cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Baletului, #worldballetday2021

Vezi și: Laura Blică-Toader, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

Cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Baletului, doresc tuturor artiștilor balerini ca dragostea ce-o poartă baletului să-i faca mai răbdători cu situația pandemica cu care ne confruntăm, bucurându-se de fiecare clipă prețioasă petrecută în sala de balet, pe scenă, de spectacole, printre artiști, și de faptul ca prin arta lor aduc atâta fericire celor ce-i privesc, admiră și iubesc necondiționat. La mulți și strălucitori ani!


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate