Mesaj cu ocazia celebrării #worldballetday2021! Soliștii si ansamblul de balet al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

#WorldBalletDay revine pentru al optulea an consecutiv, reunind peste 50 de companii de balet din întreaga lume. Ballet Magazine România se alătură acestei sărbători globale și transmite gândurile și încurajările colaboratorilor și partenerilor săi către comunitatea baletului românesc!

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

#WorldBalletDay2021 sau Ziua Mondială a Baletului – sărbătoarea din acest an dedicată artei coregrafice, este mai importantă și mai semnificativă ca oricând, în condițiile în care în întreaga lume comunitatea coregrafică luptă cu provocările Covid19 pentru a se putea întoarce pe scenă și în studiouri.

Sperăm ca Ziua Mondială a Baletului din acest an să ofere dansatorilor și iubitorilor de balet din România un sentiment de solidaritate în așteptarea revenirii unor vremuri mai bune!

Citește și 

World Ballet Day 2021! Pe 19 octombrie sărbătorim rezistența acestei forme de artă în fața provocărilor

Celebrând #WorldBalletDay, Ballet Magazine Romania dă startul “BALLET PHOTOGRAPHY, ediția 2021″

În acest sens, Ballet Magazine România s-a alăturat acestei sărbători globale, inițiate și coordonate de Royal Ballet, Baletul Balșoi și Australian Ballet, și a adunat pentru a transmite către comunitatea baletului românesc, gândurile și mesajele de încurajare din partea colaboratorilor și partenerilor săi!

Soliștii si ansamblul de balet al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca! Mesaj cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Baletului, #worldballetday2021

De ziua Internațională a baletului, 19.a X a., ansamblul si soliștii de balet ai Operei Române din Cluj-Napoca, transmit gânduri de respect, dragoste si unitate pentru toți cei care practică si slujesc baletul de pretutindeni. De asemenea, gândurile noastre frumoase se îndreaptă si către publicul nostru drag, fără de care nu am exista.

Felicitări si revistei Ballet Magazine România, pentru prestațiile sale de calitate si de echidistanță de care dă dovadă.

Pentru cinstirea zilei Internaționale a baletului, în preajma datei de 19 octombrie baletul Operei Române din Cluj își onorează publicul cu două capodopere coregrafice: Coppélia de Léo Delibes si Don Quijote de Ludwig Minkus, pentru care ne pregătim asiduu în condiții grele de pandemie, pentru a onora cum se cuvine asteptările publicului nostru drag.

Încă o dată felicitări si urări de bine tuturor celor implicați în dificila dar si sublima artă a baletului.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate