Mihaela Soare, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

 

Mihaela SoareDANSUL – această formă uluitoare de creație, ce face parte din cultura umanității, reprezintă cea mai sublimă formă de expresie. 

Dansul poate descoperi orice e misterios și ascuns în muzică, are un caracter uman și palpabil datorită emoțiilor pe care le transmite. El este un poem, în care fiecare mișcare dezvăluie un cuvânt care abia așteaptă să fie văzut, simțit și citit de către public. In viața oricărui dansator profesionist, publicul este acea forță intrinsecă ce-l aruncă pe scenă, iar această perioadă pandemică, ne-a demonstrat nouă, artiștilor, că pe de o parte suntem foarte fragili, iar pe de altă parte că suntem înzestrați cu o capacitate inepuizabilă de racordare la schimbare. 

Prin miscare deschidem porțile grației sufletului, redescoperind în fiecare zi lumea altfel. Sper din tot sufletul ca dansul să-și recapete forța după această pandemie, iar clivajul fizic produs între spectator și dansator să fie doar de ordin temporar. 

Mihaela Soare: De Ziua Internațională a Dansului le urez tuturor, deopotriva dansatori, coregrafi, profesori și elevi, să aibă parte de multă energie creatoare, de bucurie și pasiune nestavilită!!! Vă invit să vă bucurați de orice emoție traită atât pe scenă, cât și în culise.

Mihaela Soare, prim solistă Opera Națională București

 

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate