MOL România sponsorizează cu până la 10.000 lei de persoană, activitățile tinerilor artiști

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

MOL România și Fundația Pentru Comunitate au lansat cea de-a 15-a ediție a Programului MOL de promovare a talentelor. Fondul total de sponsorizare este de 560.000 de lei.

Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei.  Înscrierile se fac online până la data de 14 iunie 2020.

Programul este organizat pe bază de concurs de proiecte și oferă sprijin financiar pentru continuarea activității și susținerea performanței tinerilor sportivi și artiști cu rezultate foarte bune.

Citește “Cât costă să devii balerin? O perspectivă financiară asupra dansului clasic”

 

Pentru finanțare sunt eligibile atât proiectele individuale cât și cele depuse de echipe sportive sau ansambluri artistice

Programul MOL de promovare a talentelor, cel mai vechi program de concurs de proiecte din domeniu, a fost conceput nu doar pentru a susține rezultatele excelente și obiectivele de viitor ale tinerilor sportivi și artiști, dar și ca un gest de recunoaștere a anilor de muncă prin care aceștia au reușit să-și șlefuiască talentul și să devină surse de inspirație pentru ceilalți tineri. MOL România va rămâne alături de tinerii sportivi și artiști, ca parte a proiectelor sale unice de responsabilitate socială, care promovează valorile existente în comunități și în același timp schimbă perspective și chiar destine

Camelia ENE, Country Chairman & CEO MOL România  

Fondul total al ediției actuale este de 560.000 lei, fiind accesibil tinerilor sportivi sau artiști cu vârste între 8 și 18 ani, respectiv categoriei de peste 18 ani, care au nevoie de susținere în scopul participării la concursuri, pentru dezvoltarea și aplicarea unor soluții specifice condițiilor actuale sau achiziției de echipamente și materiale.

Citește “Există un top corect al şcolilor de balet din Europa şi din lume?”

 

PROGRAM MOL DE PROMOVARE A TALENTELOR

Pot participa: elevi născuți între 1 ianuarie 2002 și 31 decembrie 2012, sau orice echipă de sport sau ansamblu artistic, compus din elevi din categoria de vârstă sus menționată, care își desfășoară actitivatea sportivă, respectiv cea artistică în România.

Perioada de depunere a solicitărilor: 14 mai 2020 – 14 iunie 2020

 

Domeniul sponsorizării: sport și artă (toate domeniile)

Volumul total al sponsorizărilor: 560.000 lei, din care 220.000 lei în domeniul sporturilor, 200.000 lei în domeniul artelor și 140.000 lei pentru categoria de vârstă de peste 18 ani. Doar solicitările complete vor ajunge în fața juriului, nu se acordă posibilitatea completării ulterioare a dosarului de solicitare.

 

MODALITATEA ACORDĂRII SPONSORIZĂRII

Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru:

  1. Achiziționare de materiale, echipament, instrumente sau alte produse necesare pregătirii solicitantului în vederea obținerii de performanțe în domeniul sportiv sau artistic (nu se acceptă solicitările de achiziționare a unor mijloace fixe pentru dotarea sălilor de sport),

și/sau

  1. acoperirea cheltuielilor de transport pentru participanți, ca să poată ajunge la concursuri naționale sau internaționale, antrenamente, cantonamente sau tabere de profil, cursuri, expoziții, concerte.

La categoria de vârstă de peste 18 ani se pot înscrie, pe bază de invitație, tinerii care au obținut finanțare la edițiile precedente ale Programului și au depășit vârsta majoratului.

Documentația de participare se trimite online prin crearea unui cont personal pe pagina Fundației Pentru Comunitate www.pentrucomunitate.ro 

DOCUMENTELE SOLICITATE

  1. Formularul de înscriere completat, disponibil online
  2. Pentru achiziționare de echipamente/materiale: ofertă (oferte) de preț, valabile pentru cumpărarea produselor prevăzute
  3. Declarație de susținere / scrisoare de recomandare din partea antrenorului / profesorului pregătitor
  4. Documentația rezultatelor anterioare ale solicitantului din anii 2019 și 2020 (se completează online). Se anexează copiile diplomelor sau se dau link-uri la clasamente disponibile online pe site-urile oficiale ale concursurilor. Copiile diplomelor se anexează în ordinea în care sunt prezentate online.
  5. Doar pentru categoria arte: portofoliu artistic – fotografii, înregistrări audio-video despre realizările proprii ale solicitantului, care trebuie să fie accesibile juriului prin platforme publice, online, spre exemplu YouTube, SoundCloud, OneDrive, Google Photos, bloguri sau site-uri proprii, până în data de 30 august 2020.
  6. Opțional – poate constitui avantaj: articole, apariții în mass media despre performanțe.

Solicitările care nu conțin documentele obligatorii vor fi considerate neeligibile.

Note:

  1. Un participant poate depune o singură solicitare de finanțare.
  2. Solicitări în echipă sau grup se acceptă pentru sporturile practicate în echipă (spre exemplu, fotbal, handbal, baschet, etc.) sau pentru diferite forme de artă practicate în grup (ansambluri corale sau alte formații muzicale, trupe de teatru, etc.). Pentru solicitările în grup sau echipă sunt acceptate doar diplomele obținute în grup sau echipă. Karate (și alte forme de arte marțiale) sau atletism se consideră a fi sport individual, și în consecință se poate solicita finanțare doar individual (cu toate că în aceste sporturi există și probe de echipă, sportul în sine se practică individual). În cazul dansului sportiv, fiind practicat în pereche, se acceptă solicitări în pereche, și se anexează diplomele obținute în pereche (se va completa solicitarea în grup).

Termenul limită de depunere a documentației online: 14 iunie 2020, ora 24:00.

Solicitările eligibile vor fi evaluate de un juriu de specialitate format din personalități ale lumii sportive și artistice, care va propune finanțarea în funcție de performanțele, și în unele cazuri situația socială a participanților. Lista câștigătorilor va fi aprobată de Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate.

Fundația va informa solicitanții câștigători în scris (prin e-mail sau poștă) asupra rezultatului, după care va încheia contracte cu ei. Câștigătorii vor primi sponsorizarea doar după semnarea și returnarea contractului de sponsorizare cu anexele cerute.

Suma acordată fiecărui câștigător va fi virată în contul bancar menționat în contractul de sponsorizare. Detaliile privind decontul referitor la suma sponsorizată vor fi precizate în contractul de sponsorizare.

Rezultatele vor fi publicate pe site-urile www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro până la data de 15 august 2020, iar câștigătorii vor fi înștiințați în scris până pe 30 august 2020.

Informații și detalii suplimentare se pot obține sunând la 0752-018760 sau 0755-045699 (în zilele lucrătoare, între orele 10.00-17.00) sau scriind la adresa de e-mail talente@pentrucomunitate.ro.

Reglementarea prelucrării datelor personale este cuprinsă în documentul Informare și consimțământ prelucrare date personale, Informare și acord prelucrare date personale accesibile în cadrul Formularului de înscriere online.

 

DESPRE MOL ROMÂNIA

MOL România este o subsidiară a MOL Group și una dintre cele mai importante companii petroliere din România, cu o prezență de 25 ani pe piața autohtonă. MOL România are un portofoliu extins de produse și servicii în domeniul comerțului de carburanți, lubrifianți, produse petrochimice și bitum. În prezent, compania deține un număr de 232 stații de servicii, 2 depozite de carburanți, la Giurgiu și Tileagd și un terminal LPG la Tileagd. MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la București, un sediu administrativ la Arad și un număr de aproximativ 250 de angajați proprii. MOL România a fost prima companie petrolieră care a implementat un program de loialitate, MOL MultiBonus, recompensat de 2 ori cu locul I pentru calitate în clasamentul programelor de loialitate din România în cadrul cercetării de piață QUDAL. Începând cu anul 2017, MOL România este parte a proiectului NEXT-E care vizează instalarea a 40 de stații de încărcare pentru autovehicule electrice. MOL România este un membru activ al comunităților în care operează, printr-o platformă extinsă de programe sociale precum Premiul Mentor, Program pentru Sănătatea Copiilor sau Permis pentru Viitor.

 

DESPRE GRUPUL MOL

Grupul MOL este o companie de petrol și gaze internațională integrată și independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operațiuni în peste 40 de țări, o forță de lucru dinamică formată din 25.000 de angajați în întreaga lume și peste 100 de ani de experiență în industrie. Activitățile de explorare și producție ale Grupului MOL sunt susținute de o experiență de peste 75 de ani în domeniul hidrocarburilor. În prezent, activitățile de producție se desfășoară în 8 țări, iar cele de explorare în 13 țări. Grupul MOL controlează trei rafinării și două unități petrochimice la nivelul managementului integrat al lanțului de aprovizionare în Ungaria, Slovacia și Croația. Compania are, de asemenea, o rețea de aproximativ 1.900 de stații de servicii în 10 țări din Europa Centrală și de Est, dintre care 232 în Romania.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate