Opera Maghiară Cluj-Napoca, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Opera Maghiara Cluj“Lumea a stat în nemișcare… Dar, dorința de a Dansa nu poate fi îngrădită. Bucuria de a dansa , nu se pierde… Se află în Sufletul și Trupul nostru, Și așteaptă să se manifeste…. Ne dă Forța de a merge mai departe. Suntem din nou pe scenă… Suntem și Vis și Realitate… Suntem Noi, dansatorii Dincolo de Lume Dincolo de Cuvinte. Cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, Compartimentul de balet al Operei Maghiare din Cluj-Napoca, dorește tuturor creatorilor și interpreților de dans, de pretutindeni, Scenă Deschisă! ” 

Colectivul Operei Maghiare din Cluj-Napoca

YouTube video

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate