Opera Națională Română din Cluj-Napoca, pe scena virtuală

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

În această perioadă sensibilă, în care întregul glob pare că s-a oprit din rotire, simțim totuși un puls ce bate mai puternic ca oricând. Acest moment ne face să reflectăm, să ne reevaluăm valențele, să visăm, să clădim și să reconstruim, având în gând acel „împreună” la care sperăm să revenim cât mai curând. Între timp, însă, apropierea fizică este precedată de o apropiere emoțională la cote impresionante, care a învăluit întreaga lume.

Citește și “Interviu – Cristina Dijmaru, Prim-solistă a Operei Naționale București”

Opera Națională din Cluj dăruiește spectatorilor cele mai îndrăgite și reprezentative spectacole din arhiva proprie, online

Opera Națională Română din Cluj-Napoca dizolvă la rândul său distanțele, oferind publicului de pretutindeni apropierea virtuală prin intermediul artei lirice și coregrafice. Pe parcursul acestei primăveri aparte, le dăruim spectatorilor bucuria celor mai îndrăgite și reprezentative spectacole din arhiva noastră, transmise online săptămânal.

Celebrul „Zorba” de M. Theodorakis/ L. Massine, spectacolul de balet prezentat în premieră națională pe scena noastră în anul 2017 și apogeul reprezentației în aer liber a aceluiași an, a deschis această microstagiune virtuală cu o imensă speranță, voioșie și bucurie de viață. I-au urmat alte titluri celebre, precum: „Elixirul dragostei” de G. Donizetti, „Macbeth” și „La Traviata” de G. Verdi, „Madama Butterfly” și „Turandot” de G. Puccini – toate în spectacole și distribuții de excepție care ne-au încântat pe scenă de-a lungul ultimilor ani, iar acum, în versiune online. Nu a lipsit nici „Lacul lebedelor” de P. I. Ceaikovski cu punerea vizionară în scenă pe un lac veritabil, în reprezentația anului 2016.

Citește și “Poveste de Crăciun cu prim soliștii Rin Okuno și Robert Enache” 

Cele mai reprezentative spectacole din arhiva Operei Cluj, au fost transmise online săptămânal

Toate sunt amintiri unice ale repertoriului nostru pe care le retrăim alături de publicul nostru drag. Urmează surprize la fel de plăcute programate până la mijlocul lunii mai 2020, pentru spectatorii de toate vârstele, sub același crez: al muzicii și dansului care sunt pretutindeni, reunindu-ne oriunde ne-am afla.

Vă invităm să ne fiți cu toții alături, virtual, urmărindu-ne programul și transmisiile pe site-ul www.operacluj.ro !


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate