Ovidiu Dragoman, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului 2021

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Ovidiu Dragoman

“În aceste vremuri în care prioritățile noastre se schimbă, dansul, în toate formele sale, rămâne o sursă constantă de speranță și optimism. În calitate de promotor al dansului și reprezentant al Teatrului de Balet Sibiu, promitem iubitorilor dansului că vom păstra standardul înalt de calitate cu care i-am obișnuit și că vom face tot posibilul, indiferent de circumstanțe, să rămânem alături de publicul nostru prin dans. Cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului– vă dorim să dansați!”

Ovidiu Dragoman, Director Teatrul de Balet Sibiu 

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate