Povestea școlii tale de balet! Un nou proiect Ballet Magazine România.

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Foto: Lavinia Hutanu

Din 15 Septembrie, Ballet Magazine Romania lansează “Școala ta de balet”! Un proiect de susținere și popularizare a baletului prin promovarea școlilor de balet.

Performanța în balet înseamna în primul rând dăruire, muncă și talent din partea elevului. Dar contribuția școlii și a profesorilor este fără doar și poate, determinantă!

Vă invităm în cele ce urmează să nominalizați școala de balet a cărei poveste vreți să o vedeți în paginile Ballet Magazine, alături de realizările și profesorii care le-au făcut posibile.

 

Școala ta de balet” by Ballet Magazine, este primul și singurul proiect media independent și obiectiv, de susținere și popularizare a artei baletului prin promovarea școlilor de balet, publice și private deopotrivă.

Care este școala de balet a cărei poveste vrei să o citești în paginile revistei Ballet Magazine? Care sunt profesorii care te îndrumă sau te-au îndrumat în lumea baletului? Vrei să citești povestea lor în paginile revistei Ballet Magazine? Recomandă și citește poveștile celor mai iubiți profesori de balet și a celor mai iubite școli de profil!

Citește și:

Primul număr în format tipărit al revistei Ballet Magazine este pe drum! Vezi ce vei putea citi în interiorul acestuia

Alina Cojocaru a fost desemnată “balerina anului” în cadrul Premiilor Internaționale Tanz 

Povestea școlii tale de balet

Fie că vorbim de școlile de balet de stat, fie că le avem în vedere pe cele private, nici un succes, mare sau mic, nu ar fi fost posibil dacă micii (sau deja consacrații balerini) nu ar fi avut acces la săli de repetiții și profesori cu care să lucreze, într-un cadru organizat, respectiv în cadrul școlilor de profil.

Prin urmare, nimic nu ar fi fost posibil fără existența unor instituții care să creeze,  să coaguleze. Să organizeze și să pună la dispoziția copiilor toată infrastructura și cunoștințele necesare obținerii performanței. Adică, școlile de balet!

Instituții care, la rândul lor, își datorează existența și rezultatele unor oameni, Directorii din spatele acestora – care au investit timp, energie și multă dragoste, pentru a aduna și pune la un loc ceea ce un balerin are nevoie pentru pregătire.

Și evident că, în acest context, și mai presus de orice, nici un cât de mic succes nu ar fi fost posibil fără implicarea PROFESORULUI! Respectiv a OMULUI și PROFESIONISTULUI care te-a descoperit și a crezut în tine. Care te-a făcut să iubești baletul și te-a îndrumat cu dragoste, spre performanță, pe acest drum.

 

Povestea școlii tale de balet: cine sunt cei care fac posibile performanțele și succesul micilor balerini?

Aceștia sunt cei cărora vrem să le transmitem felicitările noastre și recunoașterea voastră, a publicului Ballet Magazine Romania; mici sau mari balerini la început de drum, balerini în curs de consacrare sau deja consacrați; părinți, bunici și prieteni ai acestora … și în general, felicitările și recunoașterea tuturor celor care iubesc baletul, și baletul românesc în mod special.

În acest context, și în pregătirea debutului noului an școlar, Ballet Magazine România lansează cel mai important proiect de susținere și popularizare a baletului! Și facem asta prin promovarea celor mai apreciate școli de balet. Dar și a profesorilor care prin munca și investiția făcută în copii, merită susținerea și felicitările noastre, ale tuturor.

Povestea școlii tale de balet. Proiectul va debuta începând cu data de 15 septembrie 2020, și se va derula până la finele anului. Nominalizările se vor realiza pe pagina Ballet Magazine.

În urma votului, școlile de balet și profesorii care vor avea cele mai multe nominalizări înregistrate pe site-ul Ballet Magazine, vor fi prezentate în câte un articol pe larg, în paginile revistei.

Primele 100 de răspunsuri vor primi gratuit un exemplar tipărit al revistei Ballet Magazine

 

 


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate