Promovează-ți școala de balet în revista Ballet Magazine România

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Promovează-ți școala de balet în revista Nr 1 în România, în domeniul baletului!

Știm cât de importante sunt cursurile de balet pentru copii. Mai știm și cât de mult contează ca echipa de profesori, condițiile și rezultatele unei școli de dans/balet, să fie redate și promovate într-un mod profesionist.

Cu 11.000 de urmăritori ai contului de Facebook, peste 1600 de urmăritori pe contul de Instagram, și peste 60.000 de utilizatori ai website-ului, în doar 1 an de la lansare, platforma Ballet Magazine România a dezvoltat cea mai importantă comunitate interactivă din lumea baletului românesc, ce apreciază constant articolele, informațiile, interviurile și proiectele desfășurate.

Promovează-ți școala de balet – Publicitate și promovare pe siteul Nr.1  în domeniul baletului

 Credem cu tărie că succesul unei școli de balet se poate măsura și prin calitatea interacțiunii cu clienții, dar și prin capacitatea de a identifica nevoile acestora.

Ca un prim pas în acest sens, Ballet Magazine România a inclus în mod gratuit în site-ul oficial, o listă de bază a tuturor școlilor de balet private din România. Astfel, fiecare școală are dedicată o scurtă prezentare, însoțită de o fotografie și datele de contact, în catalogul online de pe site-ul revistei.

Avantajele unei promovări pe site-ul primei reviste dedicate baletului din România sunt considerabile, având în vedere că ne adresăm unui segment consistent de public, construit cu pasiune și atenție în ultimul an.

Oferta este completată și de posibilitatea de a achiziționa spațiu publicitar în interiorul ediției următoare în format tipărit, ce va apărea în luna Mai a anului 2021.

 

Ballet Magazine vă pune la dispoziție o ofertă de excepție formată din patru pachete ce pot fi folosite pentru o promovare de cea mai mare calitate și cu cel mai puternic impact posibil, pentru școala dvs de balet.

 

  • Pachet BMR Silver – 150 RON

Material publicitar creație proprie, sub forma unei prezentări a școlii dvs de până la 1500 de cuvinte, însoțit de maxim 5 fotografii.

– Publicare pe site în catalogul online „Școli de balet” și în secțiunea “Noutăți” de pe website-ul Ballet Magazine

– 1 distribuire pe contul de FB

– 1 distribuire pe contul de Instagram

– 1 distribuire pe contul de Twitter

Gratuit, primiți un exemplar din prima ediție tipărită a Ballet Magazine! Veți suporta doar contravaloarea costului transportului prin curier.

 

  • Pachet BMR Gold – 300 RON

Materiale realizate de dumneavoastră și împreună cu echipa Ballet Magazine, cuprinzând:

– un articol dedicat școlii, sub forma unei prezentări realizate de dumneavoastră, de până la 1500 de cuvinte și maxim 5 fotografii, cu publicare în catalogul online „Școli de balet” și în secțiunea “Noutăți” de pe website-ul Ballet Magazine

– un interviu scris realizat de echipa Ballet Magazine cu un reprezentant al școlii dvs cu publicare în secțiunea „Școli de balet” și în secțiunea “Noutăți” de pe website-ul Ballet Magazine

– 1 distribuire pe contul de FB (1/material interviu)

– 1 distribuire pe contul de Instagram (1/material interviu)

– 1 distribuire pe contul de Twitter (1/material interviu)

Gratuit, primiți două exemplare din prima ediție tipărită a Ballet Magazine! Veți suporta doar contravaloarea costului transportului prin curier.

 

  • Pachet BMR Platinum – 650 RON

Materiale realizate de dumneavoastră și împreună cu echipa Ballet Magazine, cuprinzând:

– un articol dedicat școlii, sub forma unei prezentări realizate de dumneavoastră, de până la 1500 de cuvinte și maxim 5 fotografii, cu publicare în catalogul online „Școli de balet” și în secțiunea “Noutăți” de pe website-ul Ballet Magazine

– un interviu scris realizat de echipa Ballet Magazine cu un reprezentant al școlii dvs

– un material video realizat de echipa Ballet Magazine cu un reprezentant al școlii dvs

– 2 distribuiri pe contul de FB (1/material interviu scris, 1/material interviu video)

– 2 distribuiri pe contul de Instagram (1/material interviu scris, 1/material interviu video)

– 2 distribuiri pe contul de Twitter (1/material interviu scris, 1/material interviu video)

 

  • Pachet BMR “Late Black Friday” – 850 RON

Materiale realizate de dumneavoastră și împreună cu echipa Ballet Magazine, cuprinzând:

– un articol dedicat școlii, realizat de dumneavoastră sub forma unei prezentări de până la 1500 de cuvinte și maxim 5 fotografii, cu publicare în catalogul online „Școli de balet” și în secțiunea “Noutăți” de pe website-ul Ballet Magazine

– un interviu scris realizat de echipa Ballet Magazine cu un reprezentant al școlii dvs

– un interviu video realizat de echipa Ballet Magazine cu un reprezentant al școlii dvs

– banner postat pe prima pagina a website-ului BM (side bar – lateral dreapta ecranului), pentru o perioada de 1 luna, cu link spre web-siteul dvs

– 2 distribuiri/lună pe contul de FB (1/material interviu scris, 1/material interviu video)

– 2 distribuiri/lună pe contul de Instagram (1/material interviu scris, 1/material interviu video)

– 2 distribuiri/lună pe contul de Twitter (1/material interviu scris, 1/material interviu video)

– rezervare 1/2 pagină reclamă (tip machetă) în interiorul ediției din luna Mai 2021 a revistei în format tipărit.

Promovează-ți școala de balet în revista Ballet Magazine România. Oferta este valabilă până la data de 8 Februarie 2021, respectiv prima zi din cel de-al doilea semestru al anului școlar 2020-2021.

Pentru actualizarea și promovarea școlii dvs de balet, ne puteti transmite solicitarea printr-un email la adresele  sales@balletmagazine.ro  și contact@balletmagazine.ro , având ca subject numele școlii și pachetul pe care-l doriți, care să cuprindă:

  • Denumirea școlii de balet
  • Adresa locației/ locațiilor unde se țin cursuri
  • Nr telefon și adresă de email contact școală
  • Nume director / profesori
  • Web-site
  • ID-uri conturi social media (Facebook, Instagram, Youtube, Twitter)

– Prezentarea școlii (sub forma unui text de maxim 1500 de semne). Aceasta poate cuprinde prezentări ale profesorilor / directorilor artistici, menționarea rezultatelor și/sau elevii de succes care au parcurs/parcurg cursurile școlii

– Fotografii de prezentare, text si deschidere (max 5, dintre care cel puțin 1 pe format landscape – pentru deschiderea articolului) (cu indicarea autorului fotografiilor – nume si prenume, si ID-urile conturilor de social media)

Vă rugăm să ne transmiteți totodată adresa poștală de livrare a revistei (inclusiv codul poștal!), și deasemeni un număr de telefon de contact pentru a fi apelat de curier. Costurile de livrare prin curier (aproximativ 25 RON) vor fi achitate de dumneavoastră la primirea coletului.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate