Promovează-ți școala în revista Ballet Magazine România! Profită de oferta special realizată de Ballet Magazine, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Știm cât de importante sunt cursurile de balet pentru copii. Mai știm și cât de mult contează ca echipa de profesori, condițiile și rezultatele unei școli de dans/balet, să fie redate și promovate într-un mod profesionist.

Pentru asta, revista Ballet Magazine Romania vine în întâmpinarea școlilor de balet, și cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, le oferă OPORTUNITATEA UNICĂ de promovare pe site și pe conturile sale de social media.

Oferta este valabilă începând cu data de 1 Iunie 2021, Ziua Internațională a Copilului, până pe data de 30 Iunie 2021.

Citește și 

Vremea baletului online, sau cum să devii relevant în domeniu folosind Social Media! 5 idei de conținut

“Ballerinas in Red, 2021” este prima inițiativă  de promovare a tinerilor pasionați de balet, la nivel internațional 

 

Cadoul Ballet Magazine cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului! Publicitate și promovare pe siteul Nr.1 în domeniu!

Credem cu tărie că succesul unei școli de balet se poate măsura și prin calitatea interacțiunii cu clienții, dar și prin capacitatea de a identifica nevoile acestora.

Ca un prim pas în acest sens, Ballet Magazine România a inclus DEJA în mod gratuit pe site-ul oficial, o listă a tuturor școlilor de balet private din România. Astfel, fiecare școală are dedicată o scurtă prezentare, însoțită de o fotografie și datele de contact, în catalogul online ce poate fi accesat aici: SCOLI PRIVATE DE BALET

Avantajele unei promovări pe site-ul primei reviste dedicate baletului din România sunt considerabile, având în vedere că ne adresăm unei comunități construite cu pasiune și dedicație, care se află în continuă creștere!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Ballet Magazine pune astfel la dispoziția școlilor de balet o ofertă de excepție formată din trei pachete ce pot fi folosite pentru o promovare de cea mai mare calitate și cu cel mai puternic impact posibil!

 

1 Pachet BMR Silver – 150 RON (1 material)

– 1 articol în format scris, realizat de dumneavoastră, sub forma unei prezentări a școlii, de până la 1500 de cuvinte, însoțit de maxim 5 fotografii. Acesta va fi publicat pe site în catalogul online „Școli de balet”. Vezi modelul unui astfel de articol aici: Studioul Coregrafic Reverence: încurajăm dezvoltarea multilaterală, organizând numeroase ateliere interdisciplinare (balletmagazine.ro)

+1 distribuire pe pagina de FB (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Instagram (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Twitter (1 postare / articol)

 

2 Pachet BMR Gold – 300 RON (2 materiale)

– 1 articol în format scris, realizat de dumneavoastră, sub forma unei prezentări a școlii, de până la 1500 de cuvinte, însoțit de maxim 5 fotografii. Acesta va fi publicat pe site în catalogul online „Școli de balet”. Vezi modelul unui astfel de articol aici: https://balletmagazine.ro/scoli-de-balet/art-house-balet-workout-din-cluj-napoca-ritm-pentru-trup-si-suflet/

+1 distribuire pe pagina de FB (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Instagram (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Twitter (1 postare / articol)

– 1 articol în format scris realizat de echipa Ballet Magazine, cuprinzând un interviu scris realizat de echipa Ballet Magazine, cu un reprezentant al școlii dv cu publicare pe site în secțiunea “Noutăți”. Vezi modelul unui astfel de articol aici: Iaela Buldan, Ballet Fusion Sibiu: „În România multe persoane își doresc să facă balet de plăcere” (balletmagazine.ro)

+1 distribuire pe pagina de FB (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Instagram (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Twitter (1 postare / articol)

 

3 Pachet BMR Platinum – 550 RON (3 materiale)

– 1 articol în format scris realizat de dumneavoastră, sub forma unei prezentări a școlii, de până la 1500 de cuvinte, însoțit de maxim 5 fotografii. Acesta va fi publicat pe site în catalogul online al școlilor de balet. Vezi modelul unui astfel de articol aici: https://balletmagazine.ro/scoli-de-balet/ballet-fusion-sau-mai-mult-decat-balet-dans-si-miscare-pentru-o-viata-sanatoasa-si-echilibrata/

+1 distribuire pe pagina de FB (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Instagram (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Twitter (1 postare / articol)

– 1 articol în format scris realizat de echipa Ballet Magazine, de tip interviu, cu un reprezentant al școlii dv. Acesta va fi publicat pe site în secțiunea “Noutăți”. Vezi modelul unui astfel de articol aici: https://balletmagazine.ro/de-balet/cami-si-soleil-zana-cea-buna-si-zmeul-cel-rau-copiii-te-obliga-la-sinceritate/

+1 distribuire pe pagina de FB (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Instagram (1 postare / articol)

+1 distribuire pe contul de Twitter (1 postare / articol)

– 1 articol (interviu) în format video realizat de echipa Ballet Magazine. Acesta va fi încărcat pe canalul de Youtube al Ballet Magazine Romania. Vezi modelul unui astfel de interviu aici: https://www.youtube.com/watch?v=BHVMdHj99lg

+1 distribuire pe PAGINA de FB

+1 distribuire pe GRUPUL de FB Ballet Magazine Romania

*Oferta este valabilă începând cu data de 1 Iunie 2021, DOAR până la data 30 Iunie 2021! Aceasta fiind ULTIMA zi în care mai pot fi achiziționate pachetele de mai sus la tarifele menționate. Ulterior acestei date, pentru orice solicitare, vor intra în vigoare TARIFELE STANDARD.

 

Cadoul Ballet Magazine cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului! Publicitate și promovare pe siteul Nr.1 în domeniul baletului!

Pentru actualizarea și promovarea școlii dvs de balet în catalogul online de pe site, ne puteți transmite solicitarea printr-un email la balletmagazineromania@gmail.com având ca subject numele școlii și pachetul pe care-l doriți. În corpul mail-ului să fie cuprinse urmatoarele informații!

1 Denumirea școlii de balet:

2 Adresa locației/ locațiilor unde se fac cursuri:

3 Nr telefon și adresă de email contact școală:

4 Nume director/fondator; nume profesori:

5 ID-urile prezenței dv online (cu caracter opțional! Acestea vor fi folosite pentru a face link-uri de trimitere către profilele indicate de dumneavoastră) (Web-site, Facebook, Instagram, Youtube, Twitter) 

6 Dovada realizării plații aferente pachetului solicitat (copie OP, print-screen, etc)

7 Detaliile de facturare (daca este cazul)

8 Materialul (text) de prezentare a școlii (sub forma unui text de maxim 1500 de semne). Aceasta poate cuprinde prezentări ale profesorilor / directorilor artistici, menționarea rezultatelor și/sau a elevilor care au parcurs/parcurg cursurile școlii, etc.

9 Atașat, fotografii pentru ilustrarea articolului (max 5, dintre care cel puțin 1 pe format landscape – pentru pagina de deschidere a articolului). ATENȚIE! Va rugăm sa indicați, UNDE este cazul, autorul fotografiilor, cu nume și prenume, și ID-urile conturilor de social media. 

Plata se va face in contul IBAN: RO29RNCB0071165856790001 deschis la BCR pe numele DANCE ART MEDIA SRL, CUI: 41873274, cu menționarea școlii și pachetului achiziționat. (exemplu: “Școala Ballet Academy Achiziție pachet BMR Gold”)

*Articolele vor fi publicate doar după confirmarea realizării transferului.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate