Sena Vlădoiu, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

 

Sena Vlădoiu In 1982, Institutul Internațional de Teatru, prin Comitetul Internațional al Dansului ITI-UNESCO, a hotărât ca în fiecare an, la data de 29 aprilie, să fie celebrată Ziua Internațională a Dansului. Sărbătoarea comemorează astfel și ziua de naștere a lui, Jean-Georges Noverre (1727 – 1810), considerat a fi creatorul conceptului baletului modern. 

Anul acesta, Ziua Internațională a Dansului este mult mai veselă și mai activă față de anul trecut. 

Majoritatea comunității baletului românesc începând de la școlile private la liceele vocaționale, la instituții de Teatru și Operă, are parte de studii, antrenamente și chiar apariții cu prezență fizică. 

Trecerea din online în sala de balet a fost o mare bucurie și o împlinire emoțională și profesională, pentru toată lumea! Cu siguranță, într-o zi vom putea reveni la normalitate! Până atunci…sănătate, speranță și răbdare!

La mulți ani frumoși, cu dans!”

Sena Vlădoiu, Manager și profesor Sena Studio Balet, Director artistic Ballet Magazine România 

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate