Simona Noja, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

Simona Noja a fost directoarea Academiei de Balet din Viena timp de 10 ani

“Pentru balerinul devotat artei sale, fiecare zi a anului este o sărbătoare dedicată artei dansului. Legile armoniei mișcării le studiază și le repetă până ajunge să se indentifice cu ele. Zi de zi. Legile gândirii le întrupează, sporindu-le cu fiecare neuron pe care îl invită să ia naștere. Zi de zi. Imponderabilitatea o cucerește prin muncă și sudoare, până când rădăcinile îi devin aripi. Tot zi de zi.

Pentru balerinul devotat artei sale, Ziua internațională a Dansului marchează momentul în care Regele-Soare o invită pe Terpsichora să-i descopere în fast regal corola de minuni.”

Simona Noja-Nebyla, Fondator al Fundației culturale “Simona Noja”, fondator al Studioului de balet Dancearts din Viena, și fost Director al Academiei de balet a Operei de Stat din Viena

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate