STOP VOT “Ballerinas in Red, 2021”! Cel mai spectaculos proiect dedicat fotografiei de balet a luat sfârșit!

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

O competiție a frumuseții, grației și exclusivismului, proiectul “Ballerinas in Red, 2021”, cel mai spectaculos proiect media dedicat fotografiei de balet din Europa de Est, s-a încheiat punând capăt unei fabuloase curse a voturilor. 

RĂMÂNEȚI APROAPE PENTRU A AFLA REZULTATELE CONCURSULUI!

Cu aproximativ 100 de participanți din 13 țări, înscriși până în ultima zi de concurs, proiectul “Ballerinas in Red, 2021” a înregistrat peste 12.000 de voturi și 140.000 de distribuiri pe toate continentele, prin toate canalele social media.

Circa 24 de fotografi și-au înregistrat numele pe lucrările înscrise în concurs; nu mai puțin de 9 dintre aceștia fiind artiști străini. Unii dintre aceștia fiind nume extrem cunoscute în domeniu.

Citește și 

“Ballerinas in red” este prima inițiativă dintr-un program de promovare a tinerilor pasionați de balet, la nivel național 

“Ballerinas in Red, 2021”! Oportunitate UNICĂ de promovare pentru școlile de balet și PREMII în valoare de sute de euro

 

Ballerinas in Red” este un proiect media privat și independent dedicat baletului românesc

“Ballerinas in Red” este cel mai important proiect media de promovare a baletului și a tinerilor pasionați de această artă, prin promovarea fotografiei de balet. Ediția anului 2021 s-a derulat în perioada 10 Aprilie – 31 Iulie 2021.

“Ballerinas in Red” este un proiect media privat și independent, ce are ca obiectiv susținerea și promovarea artei baletului prin promovarea fotografiei de balet și a artiștilor din acest domeniu, fie ei profesioniști sau artiști în devenire. Este un proiect 100% românesc, și singurul proiect media de acest gen din Europa Centrală și de Est deschis participării balerinilor din întreaga lume.

La anterioara sa ediție, “Ballerinas in Red, 2020” proiectul a înregistrat aproximativ 140 de participanți, peste 40.000 de like-uri, 3000 de comentarii și aproximativ 6000 de share-uri.

RĂMÂNEȚI APROAPE PENTRU A AFLA REZULTATELE CONCURSULUI!

 

Ballerinas in Red ediția 2021! Celebrarea Zilei Internaționale a Dansului alături de International Theatre Institute

Lansat cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului sub egida International Theater Institute, primul și cel mai spectaculos proiect media de promovare a baletului din Centrul și Estul Europei

“Ballerinas in Red, 2021” a fost unul dintre multele proiecte derulate la nivel global în colaborare cu această instituție pentru celebrarea Zilei Internaționale a Dansului.

Intenational Theater Institute este organizația mondială înființată sub egida UNESCO în anul 1940 și are ca scop promovarea și susținerea artei, culturii și educației la nivel global.

Proiectul a debutat pe data de 10 Aprilie 2020, ziua în care a fost transmis mesajul oficial cu ocazia Zilei Internaționale a Baletului.

 

Ballerinas in Red 2021, primul proiect de promovare a artei baletului derulat la nivel internațional, pentru celebrarea Zilei Internaționale a Dansului

„Ballerinas in Red” este primul și singurul proiect media din România care urmărește popularizarea baletului și promovarea tinerelor pasionate de această artă. Aflat la a doua ediție, proiectul s-a înscris în serie de evenimente derulate la nivel internațional de International Institute Theater, pentru celebrarea Zilei Internaționale a Dansului, ce urmează a fi sărbătorită pe 29 Aprilie.

Proiectul „Ballerinas in Red” este primul proiect media din România care evidențiază imensul potențial pe care școala românească de balet îl are în acest moment, atât prin numărul de tineri pasionați de această artă cât și prin magnitudinea interesului pentru acest domeniu în rândul publicului larg.

Ziua Internațională a Dansului este o sărbătoare ce are loc anual pe 29 aprilie, prin care se celebrează dansul ca formă de artă și exprimare a umanității, la nivel internațional.

 

RĂMÂNEȚI APROAPE PENTRU A AFLA REZULTATELE CONCURSULUI!

Vă invităm să admirați mai jos o mică selecție realizată de echipa Ballet Magazine, cuprinzând câteva dintre cele mai reușite fotografii dintre cele înscrise în concurs.

Jessenia Tsenkman

Dance Theater Polly,  Tallinn, Estonia

Karla Ortiz

Mauro Ballet & Mauro Youth Ballet Company, Mayaguez, Puerto Rico

Foto: Juan Zapata

Lore De Smet

Royal Balletschool Antwerp, Aalst, Belgium

Foto: Charlotte Ryckeboer

 

Naș Nicolle-Rebeca

Opera Nationala Bucuresti, Bucuresti, Romania

Foto: Eduard Gutescu

 

Carauleanu Olimpia Georgia

Joy2Dance, Constanța, Romania

Foto: Retro-Art

 

Ene Daria

Studioul De Balet Al Operei Nationale Bucuresti, Bucuresti, Romania

Foto: Marius Samoila

 

Isabel Ionita

Dance Planet, Bucuresti, Romania

Foto: Alexandru Ghita (Andy)

 

Oana Di Dario

Liceul De Coregrafie Floria Capsali, Bucharest, Romania

Foto: Andy G. Alexandru

 

Sofia Vranescu

COLEGIUL NATIONAL DE COREGRAFIE Chisinau, Iasi, Romania

Foto: Ionel Onofras


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate