Teatrul Muzical Ambasadorii în parteneriat cu Ballet Magazine Romania, oferă două premii speciale pentru concurenții “Ballerinas in Red, 2021″”

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Două invitații pentru spectacolul “Păcală și Tândală” de sâmbătă 15 mai, și duminică 16 mai (ora 11.00, la Palatul Național al Copiilor) și încă două invitații la spectacolul “Povestea Florii Soarelui”, sâmbătă 22 mai de la ora 18:00 și duminică, 23 mai de la ora 11:00 (la Palatul Național al Copiilor) sunt premiile SPECIALE oferite de Teatrul Muzical Ambasadorii participanților la concursul “Ballerinas in Red, 2021“.

Desfășurat în primăvara anului 2020 cu un deosebit succes, proiectul ce are ca obiectiv promovarea frumuseții baletului și a tinerelor balerine, revine într-o nouă formă și cu multe surprize pentru public și participanți! „Proiectul Ballerinas in Red, 2021” se derulează în acest an în colaborare cu International Theater Institute pentru a celebra Ziua Internațională a Dansului. Lansarea concursului a fost unul dintre multele proiecte derulate la nivel global în colaborare cu această instituție pentru celebrarea Zilei Internaționale a Dansului.

Câștigătorii premiilor oferite de Teatrul Muzical Ambasadorii vor fi anunțați în cel mai scurt timp pe pagina de Facebook a revistei Ballet Magazine Romania.

Citește și

#PARTICIPĂ la “Ballerinas in Red, 2021”! Oportunitate UNICĂ de promovare pentru școli și fotografi, și PREMII în valoare de sute de euro pentru concurenți!

“Teachers for SwanZ” – un parteneriat european în sprijinul educației pentru dans și coregrafie

 

Teatrul Muzical Ambasadorii vă invită într-o călătorie muzicală plină de peripeții, alături de cei mai îndrăgiți eroi ai snoavelor populare românești

Musicalul PĂCALĂ ȘI TÂNDALĂ, de Roman Vlad, în regia lui Atila Vizauer, scenografia Vioricăi Petrovici și coregrafia lui Alis Gheorghe, se joacă sâmbătă, 15 mai, ora 11:00 și duminică, 16 mai, ora 11:00, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor.

Sunt invitați la eveniment toți cei care vor să îi întâlnească pe năstrușnicii eroi ai snoavelor populare românești, cunoscuți pentru istețimea lor bine ascunsă sub masca naivității, simplității și umorului. Vom colinda alături de ei frumoasa lume a satului românesc, cu obiceiuri și tradiții, cu personaje pitorești, cu dansuri, cântece, vorbe de duh și întâmplări nemaiauzite.

Spectacolul contine efecte cu lumina stroboscopica.

Parteneri media ai evenimentului sunt : Agerpres, Mediafax, Radio România Cultural, Ultima Oră, Zile și Nopți, Itsy Bitsy, Ballet Magazine și GOKID 

Biletele pot fi achiziționate online pe wwwTicketstore.ro sau de la casieria deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

 

TEATRUL MUZICAL AMBASADORII continuă seria de reprezentații live cu Povestea Florii-Soarelui, un musical plin de culoare, dedicat iubitorilor basmului și folclorului românesc autentic.

Spectacolul spune povestea unei iubiri greu încercate. Protagoniștii ei sunt strălucitoarea Luna, o fiică de împărat neasemuit de frumoasă și mândrul Soare, un fecior chipeș, harnic, întelept și plin de curaj. Despărțiți de puterea întunecată a unui prinț, care o dorea pe Lună de soție dar care fusese respins de aceasta, cei doi tineri suferă și luptă să se regăsească. Modesta și statornica Floare a Soarelui, răsărită pe locul unde fata de împărat a vărsat lacrimi fierbinți pentru iubitul pierdut, amintește de această dragoste, indestructibilă și imposibilă totodată.

Concepția spectacolului este semnată de Daniel Jinga, Manager General Interimar al Operei Naționale București, dirijor al Orchestrei Metropolitane București și Maestru de Cor al ONB, alături de Adrian Naidin, violoncelist, compozitor și interpret vocal. Scenografia este creația Vioricăi Petrovici, iar coregrafia a fost gândită de Alis Gheorghe.

Reprezentațiile auloc în zilele de sâmbătă 22 mai de la ora 18:00 și duminică, 23 mai de la ora 11:00, la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor.

Parteneri media ai evenimentului sunt : Agerpres, Mediafax, Radio România Cultural, Ultima Oră, Zile și Nopți, Itsy Bitsy, Ballet Magazine și GOKID.

Biletele pot fi achiziționate online pe wwwTicketstore.ro sau de la casieria deschisă în foaierul Sălii Mici a Palatului Național al Copiilor, cu o oră înainte de începerea spectacolului(în limita locurilor disponibile).

Întrucât situația sanitară pe care o traversăm, în contextul pandemiei de COVID-19, impune reguli speciale de acceași de conduită în timpul spectacolelor, vă rugăm ca, pentru evitarea oricăror riscuri de sănătate, să vă informați asupra acestora și să le respectați: https://teatrulmuzicalambasadorii.ro/reguli-covid


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate