Teodor Niță, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, celebrată pe 29 aprilie, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați dorește să vă transmită mesajul nostru pentru încurajarea celor care practică această artă, precum și pentru a pune accentul pe importanța dansului, într-un context global în care situația artiștilor și artei coregrafice este mai dificilă ca niciodată în istorie.

Dansul, unul dintre cele mai expresive mijloace de exprimare artistică, și-a găsit un loc important în universul repertorial al Teatrului Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” din Galați, în toată istoria acestei instituții.Un ansamblu mic dar alcătuit din balerini pasionați, ce vibrează zi de zi, emoționând prin gest, atitudine, expresie și performanță, menține viu și acum interesul spectatorilor pentru dans și artă, aici la malurile Dunării de Jos.

Gândurile noastre se îndreaptă în această zi spre toți aceia care primesc mesajul nostru artistic, îndemnându-i să privească dansul ca pe o eliberare a corpului, a sufletului și a minții. Barierele fricii, singurătății și neliniștii sunt rupte de bucuria dansului și de mișcarea antrenantă pusă pe ritmul muzicii. Așadar, vă îndemnăm pe toți: dansați în fiecare zi!

Teodor Niță, Director General Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard”

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate