Top 12 cele mai apreciate fotografii din proiectul „Ballerinas in red”

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Proiectul “Ballerinas in red” a ajuns deja la 130 de fotografii participante, iar numărul de aprecieri înregistrate în total a depășit pragul de 30.000. Dintre acestea, primele cele mai apreciate 12 fotografii au adunat peste 8.000 de aprecieri.

Vom afla mai jos care sunt balerinele cu cei mai mulți admiratori, care sunt orașele cele mai active în acest proiect, și cine este micuța din Timișoara care în mai puțin de 10 zile a adunat peste 800 de aprecieri, ajungând pe locul 4 în preferințele publicului.

Citește și “Simona Noja Nebyla. Pledoarie pentru #GândurilePropriiDespreDans”

 

Cele mai apreciate 12 balerine din “Ballerinas in red” la începutul lunii Mai

Publicul revistei Ballet Magazine iubește baletul. La fel de mult ca baletul pare a iubi însă balerinele … și mai ales “balerinele în roșu”. Proiectul “Ballerinas in red” derulat de revista Ballet Magazine a atras nu mai puțin de 30.000 de aprecieri pentru fotografiile înscrise.

Citește și “Start în proiectul „Ballet photography” by Ballet Magazine Romania”

Astfel, la începutul lunii mai, primele cele mai apreciate 12 fotografii dintre cele înscrise pentru realizarea calendarului “Ballerinas in red” pentru anul 2021, sunt:

12 Varga Nikol, elevă a școlii de balet Monique’s Ballet Studio,

11 Maria Clara Supuran, elevă a Liceului de Coregrafie Octavian Stroia din Cluj,

10 Emma Nanau, elevă a Colegiului Naţional de Artă Ion Vidu din Timișoara,

9 Adriana Grama, elevă a școlii de balet Dance Planet

8 Mateescu Sara Ștefania, elevă a Liceului de Coregrafie Floria Capsali din București

7 Daria Maria Ruxanda, elevă a școlii de balet Black Swan Ballet School din Timișoara

6 Ariana Maria Obreascu, elevă a Liceului de Coregrafie Floria Capsali din București

5 Irina Petrescu, elevă a școlii de balet Denisse din Timișoara

4 Ana Maria Czifra, elevă a școlii de balet Aly Dance din Timișoara

3 Poiată Mara-Ioana, elevă a Colegiului National de Arta George Apostu Bacau

2 Emma Timea Todea, elevă a școlii de balet Black Swan Ballet School din Timișoara

1 Orezeanu Brianna Francesca, elevă a Liceului de Coregrafie Floria Capsali din București

Citește și “Vă invităm la lectură! Ediția de primăvară a revistei Ballet Magazine, disponibilă online”

București, Cluj și Timișoara, orașele cu cele mai multe balerine iubite de public, după numărul aprecierilor primite

Emma Timea Todea, elevă a școlii de balet Black Swan Ballet School din Timișoara și Orezeanu Brianna Francesca, elevă a Liceului de Coregrafie Floria Capsali din București, sunt prin urmare, până la acest moment, balerinele cele mai plăcute de public; fiecare dintre fotografii înregistrând peste 1,2 mii de aprecieri reale și atent verificate de către echipa Ballet Magazine România.

Citește și “De 9 mai, ziua Europei, baletul ne unește! Ballet Magazine relansează „Ballet Photography””

Este de remarcat însă o apariție spectaculoasă! Cea a timișorencei Ana Maria Czifra, elevă a școlii de balet Aly Dance din aceeași localitate, care în mai puțin de 10 zile a strâns peste 800 de aprecieri, ajungând astfel pe locul 4 în preferințele publicului.

Timișoara pare a fi de altfel orașul cu cele mai iubite balerine, deoarece micuțele timișorence ocupă nu mai puțin de 5 din cele 12 poziții din top 12.

Pe de altă parte, Bucureștiul este cel mai bine reprezentat oraș din proiect! Mai mult de jumătate dintre micile balerine înscrise studiază la o școală de balet, fie ea publică sau privată, din București.

Iar asta în timp ce micile balerine din Cluj se află toate, fără excepție, în prima treime a unui virtual clasament realizat în funcție de preferințele publicului, orașul fiind imediat după București ca număr de participante înscrise.

 

30 iunie 2020, ultima zi pentru înscrierea în proiectul “Ballerinas in red”

Proiectul “Ballerinas in red” se va derula până la 1 Iulie 2020, iar ziua de 30 iunie este ultima zi de înscriere în proiect. Fotografiile cu cele mai multe aprecieri la data de 1 iulie 2020 vor fi incluse în  calendarul “Ballerinas in red” pentru anul 2021. Calendar ce urmează a fi publicat odată cu apariția în format tipărit a ediției de toamnă a revistei “Ballet Magazine”, la finele lunii octombrie.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate