Vivia Săndulescu, mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului

by Cherciu Lavinia
Share the NEWS & spread the JOY!

“Dansul ne însoţeşte evenimentele majore din viaţă. S-a remodelat prin vremuri, a renăscut după războaie, s-a reinventat în pandemie. Colectivităţile primitive încă mai omagiază personalitatea celui dispărut prin dansuri ceremoniale, dar noi preferăm să-l asociem cu speranţa de viitor – chiar şi cei mai stângaci miri au momentul lor de glorie scenică la nuntă! Clasic sau contemporan, folcloric sau de salon, el rămâne o necesitate culturală şi socială incontestabilă. Credem în dans şi îl sărbătorim an de an, aşa cum sărbătorim reînvierea naturii.”

Vivia Săndulescu, critic şi istoric de dans

Citește și Mesajul lui Friedmann Vogel cu ocazia Zilei Internaționale a Dansului, 29 aprilie 2021

Vă invităm să sărbătoriți alături de noi Ziua Internațională a Dansului! INTRĂ ÎN PROIECTUL “BALLERINAS IN RED 2021”! Află ce trebuie să faci pentru a te ÎNSCRIE și pentru a VOTA.

3,2,1 START! Ballet Magazine Romania a deschis platforma pentru înscrieri în proiectul “Ballerinas in Red 2021”

Cu această a doua ediție a proiectului Ballet Magazine Romania te invită să sărbătorești Ziua Internațională a Dansului pe 29 Aprilie, alături de International Theater Institute și cea mai frumoasă comunitate a dansului din România.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate