Balletmagazine.ro debutează de Ziua Mondială a Baletului

by Mihaela Moldoveanu
Balletmagazine.ro-debuteaza-de-Ziua-Mondială-a-Baletului
Share the NEWS & spread the JOY!

Pe 23 octombrie 2019, de Ziua Mondială a Baletului, face primii pași de dans și proiectul nostru de suflet, portalul cu informații și povești din lumea baletului, balletmagazine.ro!

Primii pași sunt grei, dar avem încrederea că vom ajunge repede la sufletele voastre.

Ziua mondială a baletului

  1. Ideea de a sărbători cu toată planeta o zi a baletului le aparține celor de la Royal Ballet. Aceștia, în 2014, au transmis în direct timp de nouă ore în continuu imagini din spatele scenei, clase de balet, exerciții, profesori, interviuri, etape ale pregătirii unui spectacol care de obicei nu sunt văzute de spectator.

Imaginile au fost urmărite live de aproape 200.000 de oameni iar după eveniment, de aproape 4 milioane. The Royal Ballet a considerat că este un succes imens și de atunci a devenit centrul și creierul acestei mișcări care a atras alte școli de balet din lume și audiențe record.

Imagini din 2018, de la exercițiile de dimineață, clasa profesoarei Olga Evreinoff, transmise live de Ziua Mondială a Baletului, aici

Yes, Every Body Can Dance!

Aceasta este tema de anul acesta și este nu numai o invitație la dans pentru toată lumea ci și o reflecție asupra faptului că fiecare corp este făcut să danseze! Corpurile noastre se mișcă, le folosim, dar dacă le lăsăm să danseze, atunci povestea se schimbă!

Și pentru a pune în practică această idee, dacă sunteți la Londra, aveți marea șansa de a petrece această zi chiar la Royal Opera House! Proaspăt renovată, una din cele mai frumoase opere ale lumii, care găzduiește și baletul regal, The Royal Opera House își va deschide porțile fiecărui om și oricărui corp care iubește să danseze.

Dance with The Royal Ballet

Prin activități specifice și demonstrații live care se adaugă programelor ce vor fi difuzate online pe Facebook și YouTube, cei care iubiți baletul veți trăi experiențe de neuitat!

Celor de la Royal Ballet li se alătură Australian Ballet și Bolshoi Ballet în încercarea de a face și mai cunoscut baletul, de a atrage profesioniștii și pe oricine a visat să danseze.

Oricine e binevenit și, gândiți-vă, cu cât dansăm mai mult și mai mulți, cu atât ne vom simți mai bine, mai frumoși , mai sănătoși!


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate