Primul număr tipărit va fi disponibil în librăriile Cărturești, de la 1 noiembrie!

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Primul număr tipărit al revistei Ballet Magazine România, va putea fi achiziționat începând cu data de 1 noiembrie, 2020.

Ballet Magazine România face pasul din virtual către cititorii săi !

Revista va putea fi comandată online pe site-ul www.balletmagazine.ro, cu livrare prin curierat, dar va putea fi cumpărată și de la standurile librăriilor Cărturești, în locațiile Verona și Lipscani. Revista va fi de asemeni disponibilă, la comandă, pe site-ul www.carturesti.ro.

Primul număr al revistei Ballet Magazine România va ieși într-o ediție limitată, la prețul promoțional de 59,99 RON iar rezervările făcute în avans prin intermediul formularului de pe site-ul revistei, vor fi onorate cu prioritate.

 

Cele mai importante evenimente și cele mai mari personalități ale baletului național românesc se vor regăsi într-o serie de articole de excepție, ce vor fi publicate în integralitate exclusiv în paginile acestui prim număr în format tipărit.

Vă invităm să o descoperiți, în scris și în imagini pe Cristina Dijmaru, prim-solistă a Operei Naționale București, în noul său rol de mămică alături de, deja celebrul cățeluș Puccini. Vă propunem și un interviu de excepție cu Manuel Legris, în poziția sa de viitor Director artistic al Baletului teatrului La Scala din Milano.

Veți putea găsi și povestea acestei renumite scene, Scala di Milano, și vă invităm să aflați și povestea “omului” din spatele managerului celui mai dinamic și de succes proiect de balet din România, într-un interviu pe larg cu Dl Ovidiu Dragoman, Directorul Teatrului de Balet Sibiu.

Ballet Magazine Romania

Primul număr în format tipărit – Ballet Magazine România

Totodată, vom afla povestea unui alt etalon al baletului românesc! Mai precis Felicia Șerbănescu, unul dintre cei mai bine cotați artiști ai României. În perioada 2013-2015, a fost Director artistic și Maestru coregraf al Compartimentului Balet, al Operei Naționale Române Cluj- Napoca.

Vă propunem de asemeni un prim pas dintr-un viitor “tur” pe care-l vom da printre școlile private de balet din România și din Europa. Vă invităm să aflați povestea “Dance Arts”, cea mai cunoscută și mai bine-cotată astfel de instituție din Viena. Școala este fondată și coordonată de două dintre cele mai respectate nume din domeniu – Boris Nebyla și Simona Noja-Nebyla.  Descoperiți și povestea uneia dintre cele mai iubite și apreciate școli, și perechi de profesori de balet, din România: “Școala de balet Soleil” fondată și coordonată de către Camelia și Ștefan Soare, foști balerini ai Operei Naționale București.

În același timp, din partea Profesor Dr. Mariana Pintilie, Director şi profesor al Liceului de Coregrafie și Artă Dramatică “Octavian Stroia”, Cluj-Napoca, vom avea perspectiva învățământului vocațional-artistic în vremuri de pandemie.

Misha Tchoupakov, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați profesori străini în rândurile micilor balerini, este deasemeni prezent cu un interviu pe larg în paginile revistei Ballet Magazine România.

Cele 12 micuțe balerine în devenire, selectate de public în cadrul proiectului “Ballerinas in red” vă vor delecta cu cele 12 povești despre drumul lor în acest domeniu artistic. Alături vor fi prezenți primii 5 elevi din seria “Elevi de elită”; un proiect dedicat copiilor români cu performanțe și rezultate deosebite obținute cu multă muncă, pasiune și determinare. Un proiect ce numără deja circa 20 de nume pe site-ul revistei Ballet Magazine și pe care acum îl prezentăm și în formatul nostru tipărit!

Daria Chenikova – cea mai cunoscută și apreciată artistă a fotografiei de balet din Rusia și Andrei Mihai Cristian – românul cu cele mai frumoase “povești de balet în fotografie”, sunt cei doi fotografi ale căror lucrări au primit cele mai bune aprecieri din partea juriului proiectului “Ballet Photography by Ballet Magazine Romania”… și de aceea, vă invităm să-i descoperiți pe larg în interviurile acordate în exclusivitate revistei noastre.

Înscrie-te aici pentru a-ți rezerva un exemplar al revistei Ballet Magazine România!


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate