Toth Larisa Tancstudio

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesori Larisa Gabor Toth, Aniko Zaiba

Adresă: Piața Libertății nr. 16

Larisa Gabor Toth are o experiență artistică vastă la „Opera Maghiară din Cluj-Napoca”, „Baletul din Pecs” și „Opera de Stat Brașov”

„Toth Larisa Tancstudio” a luat ființă în 2007, la inițiativa Larisei Gabor Toth. Cu studii și experiență artistică la „Opera Maghiară din Cluj-Napoca”, „Baletul din Pecs” și „Opera de Stat Brașov”, Larisa Gabor Toth și-a propus să trasmită valorile pe care s-a bazat în carieră și copiilor din Harghita.

Copiii sunt inițiați în lumea baletului și ajutați să evolueze până la cel mai înalt nivel

Astfel,alături de Aniko Zaiba, organizează cursuri de dans profesioniste, la sediul din Piața Libertății nr. 16. În funcție de vârstă și nivel, copiii sunt inițiați în lumea baletului și ajutați să evolueze până la cel mai înalt nivel. Procesul dezvoltării micilor balerini are loc într-un studio dotat, într-o atmosferă destinsă, dar cu seriozitate maximă.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate