Centrul Cultural și de Creație al orașului Simeria

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Ramona Băloiu

Adresă: Strada Biscaria nr. 1

Ramona Băloiu a fost balerină în Croația, Veneția și Franța

Fostă balerină în Croația, Veneția,  Franța și Deva, Ramona Băloiu se dedică copiilor care se visează pe cele mai mari scene ale lumii. În cadrul „Centrului Cultural și de Creație al orașului Simeria”, predă dans clasic micilor balerini cu vârste de peste 4 ani.

Pentru că știe bine că nicio repetiție nu se compară cu emoțiile de la spectacole, Ramona Băloiu îi îndrumă pe copii să se autodepășească în fiecare zi și să urce pe scenă pentru a le arăta tuturor ce au învățat în sala de repetiții de pe Strada Biscaria nr. 1

Ramona Băloiu a început şcoala de gimnastică de performanţă dar a ajuns să facă o profesie din balet

A crescut şi a copilărit în Cluj Napoca, unde a început şcoala de gimnastică de performanţă. După Revoluţia din 1989 părinţii nu au mai lăsat-o la antrenamente. Prin urmare, a trebuit să se reprofileze şi s-a înscris la Palatul Copiilor. Pentru că nu putea renunţa definitiv la mişcare, a ales baletul.

Ulterior, în cei 10 ani cât a lucrat pentru Teatrul din Deva, a avut numeroase ieşiri peste hotare. Primul său contract în străinătate a dus-o în Croaţia, unde a lucrat într-un parc de distracţii, un adevărat Disneyland, cu toată trupa de la Teatrul Deva.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate