Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă” Iași

by Ballet Magazine
Share the NEWS & spread the JOY!

Profesor Cristina Todi-Iuriciuc, Rodica Falisteanu

Adresă: Strada Cuza Vodă nr. 29

Cristina Todi-Iuriciuc și Rodica Falisteanu, sunt profesoare ale Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași

Tradiție și performanță – cele două cuvinte care caracterizează activitatea Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași. La profilul artistic, specializarea Coregrafie, cei ce se văd absolvenți ai Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” fac un prim pas în lumea baletului: proba de aptitudini. Comisiile de examinare și evaluare urmăresc la admitere rezultatele elevilor la exercițiile specifice și o variație în stil clasic. Urmând ca, îndată ce devin liceeni la sediul de pe Strada Cuza Vodă nr. 29, să continue să evolueze în domeniu.

La specializarea Coregrafie, absolvenții Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” fac un prim pas în lumea baletului

Cristina Todi-Iuriciuc și Rodica Falisteanu, profesoare ale Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă” din Iași se asigură că elevii au parte de cea mai bună îndrumare și de un viitor spectaculos, la finalul ciclului de studiu. Pentru a-i obișnui cu viața de balerin și pentru a adăuga la palmaresul fiecăruia premii pe măsura eforturilor depuse, copiii participă la diverse activități. De la Concursul International de Balet Vancliffen din Italia, elevii colegiului s-au întors cu 4 locuri I, 3 locuri II, 2 locuri 3, o mențiune și 2 premii speciale.


Share the NEWS & spread the JOY!

Related Posts

Leave a Comment

Această pagină, în contextul prestării de servicii, foloseşte cookie-uri. Continuând să vizitezi site-ul, ești de acord cu folosirea lor. Pentru mai multe informaţii, inclusiv informaţii despre eliminarea acestora, apasa pe Politica de confidentialitate. Sunt de Acord Politica de confidentialitate